Monday, 5 February 2018

PIN BUTTON - ISTIMEWA UNTUK PARA IBU



😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

PIN BUTTON NI SESUAI TAK BUAT PAKAI SAMBIL DUKUNG ANAK?

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Ya, sesuai sangat. Sebab permukaannya tak tajam dan tidak berbucu. Jadi selamat untuk pipi gebu baby.

Cantik kan Pin Button by #storyah ni. Nampak gojes terus, dari jauh dah nampak kilauannya.

#TIPS jaga kerongsang 💌 Kalau nak kilat ni maintain, boleh bersihkan guna kain lembut atau tisu. Lagi baik, guna kain mikrofiber.

Kalau nak tahu, Pin Button ni,
🎁 Mesra baby
"Suka Pin Button sebab simple tapi elegan. Paling best sebab selamat untuk mak-mak yang dukung anak, Pin Button mesra pipi halus gebu baby." - Zulaikha, Muar.

🎁 Boleh share dengan suami
"Pin Button yang paling best antara yang best, boleh share dengan my beloved hubby, dia pakai ngan shirt batik dia. Dah lama cari yang simple yet so gorgeous and at last found it." - Elina Zainal, Kuala Lumpur.


Best kan? Anda nak fefeeling best macam mereka juga? Hubungi

www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.
www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.
www.wasap.my/+6011-15673645 sekarang.

#storyah
#pelengkapgayaanda
#hanyadistoryah


Saturday, 11 March 2017

Katalog Baru StorYah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Para Pelanggan dan Pembaca Blog yang setia, 

Saksikan salinan gambar katalog-katalog terbaru kami. Jangan ketinggalan dengan senarai kerongsang comel Bunga Insyirah yang legend dengan 22 (kombinasi) warna dan pin Adelia dengan 19 pilihan warna yang mengasyikkan. Untuk mendapatkan salinan pdf atau bercetak katalog-katalog terbaru kami, sila hubungi pegawai pemasaran di talian +601115673645.


Saturday, 2 January 2016

Kupu-Kupu dan Teratai

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Post pertama untuk tahun 2016, kami mulakan dengan ucapan Selamat Menyambut Tahun Baru 2016. Semoga kalian sudah menempa azam baru yang akan mencipta kejayaan demi kejayaan untuk tahun ini. Kami di StorYah juga mengharapkan sepanjang 2016 ini kilauan kerongsang sulam kami akan sentiasa mengiringi anda, bukan sekadar pelengkap gaya, malah pelengkap kejayaan anda dengan kilauan Kristal Swarovski asli dan sulaman kukuh.

Untuk peminat-peminat tegar dan juga pemerhati sekelian, anda pasti tertunggu siri produk kami yang baru. Kali ini kami menyajikan dua produk kerongsang iaitu: kerongsang kupu-kupu kristal dan kerongsang sinar teratai.

Sunday, 5 July 2015

Katalog Pin Shawl Jurai UFO (Pin Adelia)

Harga seunit: RM4.00
Harga sekotak: RM40.00(10 unit)